Pocket Yoga

Yoga is een mind-body medicijn. Het helpt stress loslaten, te ontspannen en gezond te blijven door lichaam, geest en ademhaling te trainen. Hoewel yoga eeuwenoud is, past het perfect in deze moderne tijd als onderdeel van een gezonde levensstijl.

Met Pocket Yoga ben je niet afhankelijk van een yogaschool of rooster. Je kunt jouw yoga practice in je eigen tempo bijhouden vanuit huis of elke andere gewenste locatie. Rol je mat uit, zet je apparaat neer (of speel de oefeningen af op Apple TV of Airplay) en Pocket Yoga begeleidt je door de hele sessie.

Kies uit 27 verschillende sessies van verschillende duur en moeilijkheidsgraad. Leer de poses met het pose-woordenboek met gedetailleerde uitleg over de juiste houding, uitlijning en voordelen.

Pocket Yoga bevat meer dan 300 prachtig geïllustreerde pose-afbeeldingen die de juiste houding en uitlijning tonen. Een rustgevende stem en visuele instructies begeleiden je bij elke pose. Bovendien krijg je bij iedere oefening een duidelijke beschrijving van de voordelen voor je gezondheid.

Houd je voortgang bij met een doorlopend logboek van al je yogapraktijken. Ook integreert Pocket Yoga met de Health-app en zo houd je je trainingen, hartslag en verbrande calorieën bij.

Tevens kun je ervoor kiezen om jouw eigen muziek af te spelen via je muziekbibliotheek of Spotify in plaats van de standaardmuziek. En naarmate je vordert in je yogareis kun je nieuwe omgevingen ontgrendelen!

Deze app is uitsluitend beschikbaar in de App Store voor iPhone, iPad en Apple Watch.